De Livarano met venkel bestaat uit verschillende malse en zachte vleesdelen van het Livar varken. Het vlees wordt met een speciale kruidenmelange op basis van venkelzaad op smaak gebracht en vervolgens gedroogd. Dit resulteert in een licht kruidig worstje met een mooie, droge structuur en een uniek karakter. Heerlijk op de Limburgse borrelplank.
De oorsprong van Livar, het Limburgse kloostervarken, ligt op Abdij Libosch in het Limburgse Echt. Sinds 1999 werkt de abdij samen met kleinschalige varkenshouders in Limburg om Livarvarkens te houden. Het Livar varken is ontstaan uit een bijzondere kruising van rassen, krijgt natuurlijke voeding, heeft een bed van stro en het kan lekker buiten rondlopen. Zo ontstaat vlees van de beste kwaliteit en dat proef je. De Livarvarkens worden op een aantal speciaal daarvoor ingerichte boerderijen gefokt en grootgebracht. Met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn.
De Liverano een echt Limburgs streekproduct is
De Liverano's het 3 sterren beter leven keurmerk hebben
Livar varkensvlees (95%), zout, kruiden/ specerijen (Venkelzaad), dextrose, startercultuur, conserveermiddel (E250). Voor 100g eindproduct wordt 160g Livar varkensvlees gebruikt.
Energie: 1718KJ/414kcal
Vet: 32,6 gram waarvan verzadigd 13,1 gram.
Koolhydraten: 1,1 gram waarvan suikers: 0,7 gram.
Eiwitten: 28,7 gram.
Zout: 4,34 gram
circa 150 gram
Wij verzenden onze producten binnen 1-2 werkdagen naar ieder willekeurig adres in Nederland, Duitsland of België.
© 2025 www.limburgsgeschenk.nl - Powered by Shoppagina.nl